Residence Heijendael
Vakantiepark Limburg met zwembad

Vakantiepark in Limburg met zwembad

  • Openluchtzwembad met glijbaan
  • Vakantiepark in Noord-Limburg
  • Kleinschalig & kindvriendelijk

Beleef waterpret op ons vakantiepark in Limburg met zwembad

Een verblijf op ons vakantiepark in Limburg met zwembad is leuk voor jong én oud. De vakantiehuisjes zijn geschikt voor stellen en gezinnen met kinderen, tot een maximum van 6 personen. Bovendien is ons vakantiepark in Noord-Limburg erg kleinschalig, ideaal voor als u op zoek bent naar wat rust en ruimte. Bijkomend voordeel is ook dat het nooit te druk is bij het zwembad! Rust en ruimte vindt u ook in de prachtige omgeving van Noord-Limburg. Vanaf ons bungalowpark in Limburg bevindt u zich binnen no time in Nationaal Park de Maasduinen. Een heerlijke vakantie wacht op u bij Residence Heijendael!

 

Overnachten bij Résidence Heijendael

Residence Heijendael is gelegen op de grens van Brabant en Limburg. Dat maakt ons bungalowpark in Noord-Limburg de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht in de omgeving. De vakantiehuisjes op ons vakantiepark in Limburg met zwembad zijn hiervoor ideaal. U geniet zowel binnen als buiten van veel ruimte. Bovendien is een vakantie bij ons ook zeer betaalbaar en voordelig. Wat u verder allemaal kunt verwachten van de vakantiehuisjes op ons vakantiepark in Noord-Limburg:

Uw verblijf op ons vakantiepark

  • Keuze uit verschillende comfort niveaus
  • Parkeerplek voor maximaal 2 auto's
  • Volledig ingericht met tuin en terras
  • Plek voor maximaal 6 personen
 

Plonsen in het zwembad én nog veel meer

Wat te doen op een vakantiepark in Limburg met zwembad? Plonsen in dat zwembad natuurlijk! Het openluchtzwembad heeft een grote glijbaan en ook voor kleine kinderen is er een apart bad met een kleine glijbaan. Maar dat is niet het enige waar ons vakantiepark in Noord-Limburg over beschikt. Zo is er ook nog een speeltuin, twee jeu de boules banen en kunt u fietsen huren op het park. 

Met die fietsen kunt u vervolgens prachtige tochten in de omgeving maken. Fiets bijvoorbeeld richting de Mookerheide of het Reindersmeer. Ook Nationaal Park de Maasduinen is een heerlijk gebied om te fietsen of wandelen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen in de omgeving van ons bungalowpark in Noord-Limburg. Ga op avontuur in Speelbos de Boskoel, breng een bezoek aan Ballorig Nieuw Bergen of ontdek nieuwe dieren bij ZooParc Overloon. Overnachten op ons vakantiepark in Limburg met zwembad was nog nooit zo leuk als bij Résidence Heijendael.

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

🏊 Welk vakantiepark in Limburg beschikt over een zwembad?

Een vakantie is pas compleet als er een zwembad aanwezig is. Résidence Heijendael is een vakantiepark in Limburg met een zwembad, voor zowel jong als oud. Er is een groot buitenbad met glijbaan en een apart kinderbad met kleine glijbaan. Zo geniet iedereen van veel spetterpret tijdens een weekend, midweek of langere vakantie.

🤸‍♀️ Welke kindvriendelijke faciliteiten zijn er op het vakantiepark?

Résidence Heijendael is meer dan alleen een bungalowpark in Noord-Limburg met zwembad. De kinderen vermaken zich ook in onze speeltuin, tijdens een potje jeu de boules, crossen het park over met een bestuurbare auto of huren een fiets om de omgeving te verkennen. 

ℹ️ Wat zijn de openingstijden van het zwembad?

Het zwembad van Résidence Heijendael is geopend in juni, juli en augustus. Verder is het kleine bad 1,35 meter diep, goedgekeurd door de provincie. Op de drukke momenten is er een badmeester die toezicht houdt.