• Openluchtzwembad met glijbaan
  • Vakantiepark in Noord-Limburg
  • Kleinschalig & kindvriendelijk

Vakantiepark in Limburg met zwembad

Verblijven op ons vakantiepark in Limburg met zwembad is leuk voor jong én oud. De vakantiehuisjes zijn geschikt voor stellen en gezinnen met kinderen, tot een maximum van 6 personen. Bovendien is ons vakantiepark in Noord-Limburg erg kleinschalig, ideaal voor als u op zoek bent naar wat rust en ruimte. Bijkomend voordeel is ook dat het nooit te druk is bij het zwembad! Rust en ruimte vindt u ook in de prachtige omgeving in Noord-Limburg. Vanaf ons vakantiepark in Limburg met zwembad bent u binnen afzienbare tijd in bijvoorbeeld Nationaal Park de Maasduinen. Een heerlijke vakantie wacht op u bij Residence Heijendael!

Bekijk ons aanbod
 

Bungalowpark in Noord-Limburg

Residence Heijendael is gelegen op de grens van Brabant en Limburg. Dat maakt ons bungalowpark in Noord-Limburg de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht in de omgeving. De vakantiehuisjes op ons vakantiepark in Limburg met zwembad zijn hiervoor ideaal. U geniet zowel binnen als buiten van veel ruimte. Bovendien is een vakantie bij ons ook zeer betaalbaar en voordelig. Wat u verder allemaal kunt verwachten van de vakantiehuisjes op ons vakantiepark in Noord-Limburg:

  • Keuze uit verschillende comfort niveaus
  • Parkeerplek voor maximaal 2 auto's
  • Volledig ingericht met tuin en terras
  • Fully equipped with garden and terrace
 

Plonsen in het zwembad

Wat te doen op een vakantiepark in Limburg met zwembad? Plonsen in dat zwembad natuurlijk! Het openluchtzwembad heeft een grote glijbaan en ook voor kleine kinderen is er een apart bad met een kleine glijbaan. Maar dat is niet het enige waar ons vakantiepark in Noord-Limburg over beschikt. Zo is er ook nog een speeltuin, twee jeu de boules banen en kunt u fietsen huren op het park. 

Met die fietsen kunt u vervolgens prachtige tochten in de omgeving maken. Fiets bijvoorbeeld richting de Mookerheide of het Reindersmeer. Ook Nationaal Park de Maasduinen is een heerlijk gebied om te fietsen of wandelen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen in de omgeving van ons bungalowpark in Noord-Limburg. Ga op avontuur in Speelbos de Boskoel, breng een bezoek aan Ballorig Nieuw Bergen of ontdek nieuwe dieren bij ZooParc Overloon.

Boek een vakantie bij Residence Heijendael
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid