Residence Heijendael
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Aankomst en vertrek

Bij de Residence Heijendael kun je inchecken vanaf 15:00 uur en uitchecken tot 10:00 uur.

Tijdens de feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud op Nieuw) zijn er andere aankomst- en vertrekdagen.

 Snelheid en voorrang in een erf

Bestuurders mogen binnen een erf niet sneller rijden dan 15 km/u. (voorheen stapvoets)
 

Kan ik eerder inchecken dan de officiële inchecktijd?

Ben je voor de officiële inchecktijd in de buurt van het park en wil je graag eerder inchecken? Neem dan even telefonisch contact op het park. De mogelijkheid om eerder in te checken kunnen wij niet garanderen. Dit is afhankelijk van de beschikbare chalets in het park.

Waar moet ik mijn sleutel en slagboompas inleveren als de receptie gesloten is?

Laat je sleutel achter in de brievenbus bij de receptie. 

Reserveringsdatum wijzigen

Wil je de datum van je boeking wijzigen? Bijvoorbeeld omdat het niet goed uitkomt, of omdat je liever in een andere periode op vakantie gaat? Wij kijken graag met je mee wat de mogelijkheden zijn. Is de prijs van de nieuwe periode die je wilt boeken hoger dan het oorspronkelijke bedrag? Dan betaal je het verschil in prijs bij.

Voertuigen

Per verblijfplaats kun je gratis één auto parkeren bij jouw accommodatie. Slagboompas krijgt u bij het inchecken.

Bedlinnen en handdoeken

Bij onze accommodaties krijg je standaard een comfortpakket per persoon. Dit wordt automatisch berekend en kan niet geannuleerd worden. In het pakket zit een hoeslaken, kussensloop, dekbedovertrek, handdoekenpakket (1 grote en 1 kleine handdoek p.p.) en keukenpakket  (2 theedoeken) per accommodatie. 

Minimum leeftijd

Om te kunnen reserveren bij Residence Heijendael dient de hoofdgast minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Gasten die jonger zijn dan 18 jaar hebben toestemming nodig van een ouder/voogd om een chalet te reserveren. Deze ouder/voogd dient bij het inchecken aanwezig te zijn. Zonder toestemming kunnen minderjarige gasten geweigerd worden.

Tijdens het inchecken worden alle gasten gevraagd zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs (ID-kaart/paspoort/rijbewijs).

Huisdieren

Op Residence Heijendael zijn huisdieren (aangelijnd) toegestaan. Er zijn echter ook huisdiervrije vakantiehuizen, waarin geen huisdieren zijn toegestaan. Geef daarom direct bij reserveren aan of je een huisdier meeneemt. Er mogen maximaal 2 huisdieren mee per reservering. Voor jouw huisdier geldt een toeslag van € 4,00 per huisdier per nacht. Het is verplicht een “opruimzakje” mee te nemen en te gebruiken.

Wifi

Je kunt (draadloos) internetten op het park. Residence Heijendael ligt echter wel midden in de natuur, waardoor het bereik in de accommodaties soms niet optimaal is. Heb je problemen met inloggen of vragen dan kun je altijd contact opnemen met de receptie.

Verbod

Het is verboden: gaten en geulen te graven, afvalwater te lozen in de bodem, vuurwerk af te steken, bomen, planten of struiken te beschadigen en in de bossen te roken. Het is niet toegestaan om partytenten en/of andere verblijfsmiddelen (tenten) en/of aanhangers in de tuin van chalets te plaatsen. 

Meubilair

Het is niet toegestaan om (tuin)meubilair te verplaatsen naar een andere verblijfsaccommodatie. Tevens mag binnen meubilair niet als buitenmeubilair gebuikt worden.

Wasserette

Onze wasserette is voorzien van alle gemakken: naast de wasmachines vindt u ook een droger, zodat uw kleding snel weer gedragen kan worden. Onze wasmachines zijn gratis voor de gasten, wasmiddel moet u zelf voor zorgen .

Tijdelijke huisvesting of werknemers

Verblijf periode duurt maximaal 30 dagen, helaas is het niet mogelijk om langer te blijven. Het huisvesten van arbeidsmigranten op vakantieparken is niet mogelijk.