Residence Heijendael
Fietsvakantie Limburg

Fietsvakantie in Limburg

 • Gelegen naast Nationaal Park De Maasduinen
 • Unieke locatie nabij rivier de Maas
 • Vele wandel- en fietspaden

Fietsen langs de Maas in Noord-Limburg 

Fietsen door talloze dorpjes, over pleintjes en langs uitgestrekte heides? In de prachtige omgeving van Noord-Limburg kan het! Als u een kleinschalig vakantiepark zoekt tijdens uw fietsvakantie in Limburg, is Residence Heijendael een uitstekende optie. Dit vakantiepark is gelegen op de grens van Noord-Limburg en Brabant vlak bij de Maas en Nationaal Park De Maasduinen. De omgeving van Residence Heijendael beschikt over vele wandel- en fietsgebieden. In familiaire sfeer kunt u genieten van ruime en comfortabele vakantiewoningen. Tot snel bij Residence Heijendael!

 
 

Uitrusten na het fietsen op ons park 

Tijdens uw fietsvakantie in Noord-Limburg bij Residence Heijendael heeft u de mogelijkheid om te verblijven in één van onze volledig ingerichte accommodaties. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en bieden veel ruimte én een eigen parkeerplek voor uw auto. U bent verzekerd van een grote mate van privacy en in enkele vakantiewoningen zijn zelfs huisdieren toegestaan. Alles om uw verblijf in een vakantiehuis in Noord-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is pas écht genieten tijdens uw fietsvakantie in Limburg.

 

In het kort: 

 • Moderne badkamer
 • Ruim woongedeelte
 • Ruime tuin met terras en tuinmeubilair
 • Compleet ingerichte keuken
 • Fietsverhuur bij de receptie
 

De omgeving van Residence Heijendael

Ons park is gelegen op een unieke locatie en de omgeving is dan ook zeer geliefd bij natuurliefhebbers. Het is heerlijk om te fietsen door de prachtige natuur en vele gezellige knusse steden. Fiets door het Nationaal Park De Maasduinen en naar een van de verschillende steden in de buurt zoals Venlo, Venray en Eindhoven. Het barst in de omgeving van culturele hotspots, kastelen en leuke uitjes voor de kinderen. Kortom, de omgeving van uw vakantiehuis bij Nijmegen dient uitstekend voor een prachtige fietsvakantie in Noord-Limburg.

 
  Magnifieke Maasduinenfietstocht

  Tijdens deze 25 km lange route fietst u langs het Nationaal Park de Maasduinen.

  Historische Gennep route

  Tijdens deze 22 km lange route komt u onder andere langs het kasteel van Heijen.

  De Maas

  In maar 17 minuten fietsen kijkt u uit over de adembenemende rivier de Maas. 

 
 
 

Veelgestelde vragen: 

🐶 Is mijn hond ook welkom tijdens mijn vakantie?

Tijdens uw fietsvakantie in Limburg kan uw hond natuurlijk niet ontbreken! Daarom bieden wij ook huisdiervriendelijke vakantiehuisjes waar u en uw trouwe viervoeter alle ruimte hebben om vakantie te vieren. 

🚲 Kan ik ook een fiets huren op jullie park?

Toch liever uw eigen fiets thuis laten? U kunt gemakkelijk een fiets op ons park huren. Neem hiervoor contact op met onze receptie.