Residence Heijendael
Fietsvakantie Limburg

Fietsvakantie in Limburg

  • Uitgebreide accommodaties met veel privacy
  • Unieke locatie nabij de Maas
  • Vele wandel- en fietspaden

Fietsvakantie in Noord-Limburg vlak bij de Maas

Fietsen door talloze pittoreske dorpjes, over intieme pleintjes en langs uitgestrekte heides? In de prachtige omgeving van Noord-Limburg kan het! En zoekt u nog een kleinschalig vakantiepark om te verblijven tijdens uw fietsvakantie in Limburg? Residence Heijendael is dan een uitstekende optie. Dit vakantiepark is gelegen op de grens van Noord-Limburg en Brabant vlak bij de Maas en Nationaal Park De Maasduinen. De omgeving van Residence Heijendael beschikt over vele wandel- en fietsgebieden. In familiaire sfeer kunt u genieten van ruime vakantiewoningen. Tot ziens bij Residence Heijendael!

 

Fietsvakantie bij Residence Heijendael in Limburg

Het is heerlijk om te fietsen in Noord-Limburg. Tijdens uw fietsvakantie in Noord-Limburg bij Residence Heijendael heeft u de mogelijkheid om te verblijven in één van onze uitgebreide accommodaties. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en bieden veel ruimte én een eigen parkeerplek. U bent verzekerd van een grote mate van privacy en in enkele vakantiewoningen zijn huisdieren toegestaan. De vakantiehuizen zijn zeer sfeervol ingericht en beschikken allemaal over een mooi terras met comfortabel tuinmeubilair. Tevens zijn de vakantiewoningen voorzien van een moderne badkamer, ruim woongedeelte en gratis wifi. Alles om uw verblijf in een vakantiehuis in Noord-Limburg zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is pas écht genieten van uw fietsvakantie in Limburg.

 

De omgeving van uw vakantiewoning in Noord-Limburg

Residence Heijendael is gelegen op een unieke locatie en de omgeving is dan ook zeer geliefd bij natuurliefhebbers. Het is prachtig om te fietsen in Limburg door de bruisende natuur en vele gezellige knusse steden. Nationaal Park De Maasduinen is een indrukwekkend natuurgebied met bos, heide en stuifzand dat u in 50 minuten fietsen kunt bereiken. Binnen 1,5 uur fietsen bereikt u de gezellige stad Nijmegen en in ruim een uur de knusse stad Venray. Tevens ligt Residence Heijendael vlak bij Duitsland én aan de Maas, een uitermate geschikte plek om te genieten van geschiedenis en cultuur. Er zijn in de omgeving veel kastelen te bewonderen, bijvoorbeeld in Heijen, Arcen of Lottum. Kortom, de omgeving van uw vakantiehuis bij Nijmegen leent zich uitstekend voor een prachtige fietsvakantie in Noord-Limburg.

Faciliteiten bij Residence Heijendael

✔️ Leuke speeltuin

✔️ Smakelijke horeca met gezellige bar

✔️ Jeu de boules baan

✔️ Prachtig zwembad met fijne zonneweide

✔️ Fietsverhuur

✔️ Wasserette