Residence Heijendael
Midweek Limburg

Midweek Limburg

  • Korte vakantie in Noord-Limburg
  • Kleinschalig vakantiepark
  • Huisjes voor 2 tot 6 personen

Midweek in Limburg

Wilt u kort ertussenuit op een prachtige locatie? Dan is een midweek in Limburg precies wat u zoekt. Residence Heijendael is een kleinschalig vakantiepark gelegen in Noord-Limburg. Bij ons kunt u terecht voor een midweek weg in Limburg met 2 tot 6 personen. Fietsen, wandelen, steden bezoeken, varen over de Maas, het is allemaal mogelijk vanaf ons vakantiepark. En het grote voordeel van een midweek in Limburg? Doordeweeks is het aangenaam rustig en kunt u op uw gemak genieten bij Residence Heijendael en in de omgeving. Klinkt heerlijk toch? 

Zoek & boek een midweek weg in Limburg ⬇️

 

Midweek weg in Limburg

Een vakantiehuisje is het ideale verblijf voor een midweek weg in Limburg. Voorzien van alle gemakken zowel binnen als buiten. Heerlijk ontspannen op het terras of in de comfortabele woonkamer. Dankzij de ruimte rondom de vakantiehuizen geniet u van veel privacy tijdens een midweek bij Residence Heijendael. Bovendien kunt u regelmatig een midweek in Limburg met aanbieding boeken bij ons. Bijvoorbeeld als u last minute besluit te boeken. Niet alleen de omgeving is prachtig, ook op ons vakantiepark zult u zich uitstekend vermaken. Tijdens een midweek in Limburg kunt u onbeperkt gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Openluchtzwembad met glijbaan en apart kinderbad
  • Speeltuin
  • Twee jeu de boules banen
  • Fietsverhuur
  • Restaurant & bar (tijdelijk gesloten)
 

Ontdek Noord-Limburg

Hoewel misschien minder bekend dan Zuid-Limburg, is Noord-Limburg ook een schitterende regio. Op korte afstand van Residence Heijendael ligt Nationaal Park de Maasduinen. Tijdens een midweek weg in Limburg maakt u in dit natuurgebied de mooiste fiets- en wandeltochten in Limburg. Bent u liever op het water? Maak dan een vaartocht over de Maas. In de afwisselende omgeving vindt u bos, heide en water, ideaal voor natuurliefhebbers.

Wissel wandel- en fietstochten in de natuur af met culturele uitstapjes. Zo zijn er in Noord-Limburg nog een flink aantal kastelen te vinden. Of maak een uitstapje naar Duitsland, de grens is slechts 15 minuten rijden. Stop onderweg dan zeker ook even in Arcen, dé toeristische parel in Noord-Limburg.

Boek een midweek in Limburg
 

Liever een weekendje weg? Ook dat is mogelijk!