Residence Heijendael
Vakantiepark Venray

Vakantiepark Venray

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Op 17,5 km van Venray
  • Vakantiehuizen voor 2 t/m 6 personen

Vakantiepark nabij Venray

Een kleine stad in Noord-Limburg, met een gezellig centrum, diverse bezienswaardigheden en veelzijdige natuur in de omgeving: Venray! Ons vakantiepark ligt op slechts 17,5 kilometer afstand in Heijen en is een zeer geschikte uitvalsbasis om van de regio te genieten. Op ons vakantiepark nabij Venray kunt u een vakantiehuis huren voor 2 t/m 6 personen. Beleef met vrienden of het gezin een heerlijke vakantie in Venray en omgeving.

 

πŸ“Έ Sfeerimpressie van ons bungalowpark in de buurt van Venray

Uw vakantiehuis nabij Venray

Ons vakantiepark nabij Venray is kleinschalig, u heeft de keuze uit een aantal verschillende typen vakantiehuizen voor 2 t/m 6 personen. In een enkel vakantiehuis bij Venray is ook uw hond welkom. Elke woning beschikt over een zeer ruime tuin met gemeubileerd terras en een parkeerplek. U geniet van voldoende privacy en een rustige sfeer rondom uw vakantiehuis bij Venray. De stijlvolle inrichting zal u verbazen. Geniet van goede gesprekken of spelletjes in de woonkamer, uitgebreid tafelen in de keuken en een heerlijke nachtrust in de comfortabele bedden. Tevens heeft u gratis wifi toegang. Uw bungalow bij Venray is werkelijk van alle gemakken voorzien!

  • Geschikt voor 2 t/m 6 personen
  • Stijlvolle inrichting met moderne voorzieningen
  • Zeer ruime tuin met gemeubileerd terras
  • Kleinschalig en rustig vakantiepark
 

Uw vakantie in Venray en omgeving

In minder dan 30 autominuten of een fietstocht van ruim een uur bereikt u het gezellige Venray. Onze tips? Een bezoekje aan de Grote Kerk, de verschillende luisterplekken van de Liberation Route en Landgoed Geijsteren waar u de Willibrorduskapel en de Rosmolen kunt bekijken. Uiteraard zorgen de verschillende winkels en horecagelegenheden voor een geslaagd dagje Venray tijdens uw vakantie. Residence Heijendael ligt iets ten noorden van Venray en tegen de Duitse grens aan. Dit biedt eveneens mogelijkheden voor uitstapjes naar Duitsland en Nijmegen.Β 

Ook onze parkfaciliteiten bieden plezier en ontspanning. Op ons vakantiepark bij Venray met zwembad kunt u een duik nemen in het buitenzwembad. De kinderen roetsjen wel 50x van de kronkelende glijbaan. Ook vermaken zeΒ zich uitstekend in de buitenspeeltuin. Regelmatig treffen vakantiegangers elkaar bij de jeu de boules baan voor een sportief potje. Bij de receptie kunt u een fiets of e-chopper huren, ideaal om de omgeving te verkennen.

Wanneer geniet u van een heerlijke vakantie op ons bungalowpark bij Venray?

 
 

πŸ“ De afstand ons vakantiepark tot VenrayΒ 

 

✏️ Gastbeoordelingen over Residence Heijendael