Residence Heijendael
Vakantiepark Overloon

Vakantiepark Overloon

  • Unieke locatie nabij de Maas
  • Op de grens van Brabant en Limburg
  • Vlak bij bruisend natuurgebied

Vakantiepark Overloon

Een vakantie in Limburg moet u eens beleefd hebben. Residence Heijendael is perfect als u op zoek bent naar een kleinschalig vakantiepark vlak bij de Maas. Dit vakantiepark bij Overloon biedt rust, luxe, ruimte én een prachtige omgeving. Residence Heijendael ligt niet ver van het bijzondere Nationaal Park De Maasduinen. Bij ons vakantiepark nabij de Maasduinen maakt u mooie fiets- en wandeltochten langs bos, heide en water. De ideale omgeving voor de échte natuurliefhebber. Tevens ligt ons vakantiepark op kleine afstand van Duitsland en diverse steden met vele voorzieningen en faciliteiten.

 
Bekijk ons aanbod
 
 

Vakantie nabij Overloon

Tijdens uw vakantie bij Overloon verblijft u bij Residence Heijendael in ruime accommodaties. De vakantiewoningen beschikken over een grote parkeerplaats waar u zelfs twee auto’s kwijt kunt. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en bieden een grote mate van privacy. Alle vakantiehuizen hebben een terras met tuinmeubilair en gratis WiFi. Bij enkele vakantiehuizen zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Boekt u hier een chalet? Dan kunt u kiezen voor een standaard, comfort, comfort+, royal of (ECO) deluxe vakantiehuis en ze zijn allemaal geschikt voor stellen en gezinnen met kinderen. De vakantiehuizen zijn sfeervol en volledig ingericht waardoor u onbezorgd kunt genieten op dit vakantiepark nabij Overloon.

 
 

Wat te doen op ons park in Limburg

Ons vakantiepark heeft veel te bieden voor jong en oud. Zo is er een buitenzwembad met grote glijbaan. Tevens is hier een fijne zonneweide waar u heerlijk kunt bijkleuren. Voor de kleintjes is er een kinderbad met een kleine glijbaan. Daarnaast kunnen de kinderen tijdens deze vakantie bij Overloon heerlijk spelen in de grote buitenspeeltuin. Deze speeltuin beschikt ook nog eens over twee jeu de boules banen.

In ons restaurant met bar kunt u lekker eten en drinken. Wilt u de omgeving van dit kleinschalige vakantiepark in Nederland verkennen? Huur dan een fiets of e-chopper. De omgeving van dit vakantiepark nabij Overloon in Limburg heeft enorm veel te bieden. Steden als Venlo, Venray en Eindhoven liggen vlak bij Residence Heijendael en er zijn vele culturele hotspots, kastelen en leuke uitjes voor de kids.

 

In de omgeving van Heijendael:

✔️ Nationaal Park De Maasduinen

✔️ ZooParc Overloon

✔️ Golfbaan 

✔️ Watersport

✔️ Speelbos De Boskoel

✔️ Huifkartocht

✔️ De Lammetjesroute

✔️ Gennep

✔️ Filia Mosae in Well rondvaart