Residence Heijendael
Vakantiepark Cuijk

Vakantiepark Cuijk

  • Vakantiepark in Noord-Limburg
  • 13 km vanaf Cuijk
  • Ruim opgezette vakantiehuizen

Vakantiepark bij Cuijk

Kom bourgondisch genieten en ervaar de Limburgse gastvrijheid bij Residence Heijendael, een kleinschalig vakantiepark nabij Cuijk. Ons vakantiepark ligt slechts op 13 km afstand van dit stadje met tal van toeristische mogelijkheden. Van uniek religieus erfgoed en een rijke historie tot aan het monumentele landschap met veel afwisseling in de natuur. Zo is er voor ieder wat wils. Combineer uw bezoek met een verblijf op ons vakantiepark vlak bij Cuijk. Wij beschikken over vakantiehuizen met veel privacy voor u en uw gezelschap. Onze parkfaciliteiten maken uw verblijf helemaal compleet.

 

Uw vakantie nabij Cuijk

Hoe uw vakantie eruitziet bij Residence Heijendael? Boordevol rust, ruimte en privacy. Onze vakantiehuizen aan de Maas hebben een moderne en luxe uitstraling en bieden plek aan maximaal 6 personen. U bent van alle gemakken voorzien. Zo bereidt u een maaltijd in de volledig ingerichte keuken, slaapt u op comfortabele bedden en ontspant u optimaal in de woonkamer of op het terras in uw tuin. Tijdens uw vakantie vlak bij Cuijk maakt u ook onbeperkt gebruik van de faciliteiten. Zo geniet u van:

  • Buitenzwembad met glijbaan en apart kinderbad
  • Speeltuin
  • Jeu de boules banen
  • Fietsverhuur
  • Restaurant & bar
 

Ontdek Cuijk en omgeving

Vanaf ons vakantiepark vlak bij Cuijk is een uitstapje naar dit stadje zo gemaakt. Met slechts 15 autominuten waant u zich al in het Land van Cuijk, waarvan Cuijk het culturele hart is. U vindt hier diverse musea met lokale, regionale, nationale en internationale cultuurhistorische schatten. De sporen van vele eeuwen van vaderlandse geschiedenis is in Cuijk te zien. Van de Romeinen en de Middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog. Aan historie geen gebrek!

Maar ook op het gebied va natuur ontbreekt het u aan niets. Het Noord-Brabantse landschap leent zich uitstekend voor lange wandel- en fietstochten. Op korte afstand van ons vakantiepark dicht bij Cuijk ligt Nationaal Park De Maasduinen, waar u een afwisseling van heide, duinen, bossen en waterplassen vindt. Dankzij de ligging aan de Maas zijn wateractiviteiten ook mogelijk, maak bijvoorbeeld een mooie vaartocht en geniet van het waterrijke uitzicht. Mogen wij u binnenkort verwelkomen op ons vakantiepark nabij Cuijk?

 
 

Ligging van ons vakantiepark