Residence Heijendael
Vakantie Noord-Limburg

Vakantie Noord-Limburg

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Luxe chalets
  • Voor 2 tot 6 personen

Op vakantie in Noord-Limburg

Wilt u graag op vakantie in eigen land? Boek dan eens een midweek in Noord-Limburg. Deze regio ademt vakantie. Ervaar de bourgondische cultuur, rijke historie en de schitterende natuur die deze regio bezit tijdens een vakantie in Noord-Limburg. De perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie is Residence Heijendael, een luxe vakantiepark in Noord-Limburg gelegen in Heijen. Geniet van de rust op het kleinschalige vakantiepark of ontdek de prachtige omgeving van het park tijdens uw vakantie in Noord-Limburg. Wanneer mogen wij u verwelkomen voor een weekend of midweek in Noord-Limburg?

 

Vakantie in Noord-Limburg bij Residence Heijendael

Residence Heijendael is een vakantiepark in Limburg waar u optimaal kunt genieten van een ontspannen midweek in Noord-Limburg. Het park ligt vlak aan de Maas, dicht bij Duitsland en op slechts 10 minuten rijden van Nationaal Park De Maasduinen. Op het vakantiepark staan compleet ingerichte accommodaties zodat u geniet van rust en privacy tijdens uw vakantie in Noord-Limburg. De chalets zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en beschikken over een eigen parkeerplaats wat u de mogelijkheid geeft elk moment in de auto te stappen en de omgeving te verkennen.

Uw vakantiehuis in Noord-Limburg 🏡

 

  • Geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Compleet ingerichte keuken
  • Heerlijke boxspring bedden
  • Ruime tuin met terrasmeubilair
  • Parkeren bij de accommodatie
 
 
 

Wat te doen tijdens een weekend in Noord-Limburg

Of u nou kiest voor een weekend in Noord-Limburg, een midweek in Noord-Limburg of een hele week. Tijdens uw vakantie in Noord-Limburg hoeft u zich geen moment te vervelen. Ten eerste biedt het vakantiepark diverse faciliteiten aan voor jong en oud. Zo kunt u genieten van een potje jeu de boules  of een fiets huren om de omgeving te verkennen. De kinderen vermaken zich optimaal in de grote speeltuin of spelen in het zwembad met glijbaan. Ten tweede is er in de omgeving van Résidence Heijendael ook genoeg te beleven voor een onvergetelijke vakantie. Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan Nationaal Park De Maasduinen een echte must tijdens een weekend in Noord-Limburg. Het nationaal park biedt een afwisselend landschap aan met een diversiteit aan flora en fauna. Wilt u graag een dagje shoppen? Dan kunt u terecht in de steden Nijmegen, Eindhoven of Venlo. 

Wij verwelkomen u graag voor een weekend of midweek in Noord Limburg en laten u graag kennis maken met de Limburgse gastvrijheid!