Residence Heijendael
Overnachten Limburg

Overnachten in Noord-Limburg

  • Ruime vakantiehuizen met veel privacy
  • Vele wandel- en fietsroutes
  • Unieke locatie op de grens van Brabant en Limburg

Overnachten in Limburg

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u wilt overnachten in Limburg. Maar of u nu komt voor de prachtige natuur, de leuke steden of de serene rust, bij Residence Heijendael zit u goed. Vanaf ons kleinschalige vakantiepark is het slechts 10 minuten rijden naar Nationaal Park de Maasduinen, 15 minuten naar Cuijk en 4 minuten naar Kasteel Heijen. Overnachten in Noord-Limburg in een van onze moderne chalets voor 4 of 6 personen is een feest voor jong en oud! Neem een duik in het zwembad, gooi een balletje op de jeu de boules baan en eet een hapje in het restaurant terwijl de kinderen klauteren in de speeltuin.

Wanneer komt u overnachten in Noord-Limburg?

 

Goedkoop overnachten in Limburg

Wilt u graag goedkoop overnachten in Limburg? Dan bent u bij Residence Heijendael aan het juiste adres. U betaalt bij ons een aantrekkelijke prijs voor uw overnachting in Limburg. De aantrekkelijke prijs doet echter niks af aan de kwaliteit van uw overnachting in Limburg, want op kwaliteit besparen wij nooit. Onze vakantiehuizen zijn modern, compleet ingericht en hebben allen een ruime tuin waar u in alle rust kunt genieten van uw overnachting bij ons vakantiepark nabij Overloon in Limburg.

De vakantiehuizen in het kort 🏡

  • Badkamer met douche, wastafel en toilet
  • Gratis wifi
  • Woonkamer met flatscreen TV
  • Ruime tuin met terras en tuinmeubilair
  • Compleet ingerichte keuken
  • 2 of 3 slaapkamers

Wat te doen tijdens uw overnachting in Limburg?

Wanneer u ervoor kiest te overnachten in Limburg zult u zich zeker niet hoeven te vervelen! Op het park kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken in het buitenzwembad met glijbaan of in de speeltuin. Zelf trekt u ook lekker een paar baantjes in het zwembad of speelt u een potje jeu de boules. Hoewel u het park dus niet hoéft te verlaten om u te vermaken heeft de omgeving zoveel moois te bieden dat het zonde zou zijn dit niet te doen wanneer u blijft overnachten in Limburg. Neem uw fietsen mee of huur er een paar op ons park en verken één van de vele routes rondom het park. 

Favoriete uitstapjes tijdens een overnachting in Limburg ⤵

🌳  Nationaal Park de Maasduinen:  Dit nationale park is de grootste rivierduinengordel van Nederland en hier worden bos en heide afgewisseld door meanderende rivieren en stuifzandgebieden. Een enorm afwisselend en indrukwekkend natuurgebied dus dat zeker een bezoekje waard is!

⛵ Huur een bootje: Verken Noord-Limburg vanaf het water! Huur een luxe sloep, zeilboot of kano en verken de omgeving vanaf de Limburgse Mookerplas of de Brabantse Kraaijenbergse Plassen.

 
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.